Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Klusweek 48: De kozijnen zitten erin!

De kozijnen hebben we een aantal weken geleden besteld, en nu zijn ze binnen! We konden niet wachten natuurlijk en hebben zo snel als kan de kozijnen geplaatst. We zijn er echt superblij mee! Wat vind jij ervan?

Vóór:

Van buiten hebben we gekozen voor zwart, van binnen zijn de kozijnen wit. Het heeft ongeveer twee dagen gekost om ze te plaatsen.

Een paar dagen later is ook het glas geplaatst. Dus nu is de aanbouw dicht! Geen open (en ijskoud) huis meer! De bovenlichten zitten er nog niet in. Dit komt omdat deze van glas in lood gaan worden, en dat laat wat langer op zich wachten. Maar wat een verschil, nu al!

Binnen hebben we een paar maanden geleden een stofwand getimmerd (houten wand) zodat we binnen konden dichtmaken. Nu de aanbouw dicht is, hebben we deze wand kunnen slopen. Voor het eerst wordt de ruimte van binnen zichtbaar met de aanbouw erbij. Wat een verschil! Op de eerste foto zie je nog waar de wand heeft gestaan al die maanden. Op de twee laatste foto’s zie je in de betonnen vloer waar de oorspronkelijke buitenmuur heeft gestaan.

Nu de aanbouw zo goed als klaar is, kunnen we weer binnen verder. We gaan aan de slag met de vloeren isoleren, de plafonds maken, er moet nog hier en daar wat gesloopt worden, en nog van álles. We houden je op de hoogte!

Advertentie

Een gedachte over “Klusweek 48: De kozijnen zitten erin!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: