Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Klusweek 35: voortgang aanbouw

We zijn ondertussen 9 weken verder sinds de laatste update, en we zijn ontzettend opgeschoten! De achtergevel is eruit gesloopt, alle betonblokken zijn intussen gemetseld, de wand achter de toilet is gesloopt en weer opnieuw opgebouwd (een halve meter verplaatst), en zo hebben we nog vanalles gedaan. Afgelopen week zijn ook de dakbalken geplaatst, dus de aanbouw begint al goed vorm te krijgen! Hieronder wat foto’s van de voortgang van de afgelopen 9 weken.

Na het storten van het beton, hebben we de maatvoering uitgezet van de kozijnen en is de metselaar gestart met het metselen van de betonblokken.

Terwijl de metselaar het metselwerk deed, hielpen wij met de specie maken, de betonblokken klaarzetten, de muur stutten en andere klusjes.

Ook is de deur in de gang naar de woonkamer dichtgemetseld, en hebben we heeeel veel stenen gekapt die we hebben bewaard bij het slopen van de keuken. Deze stenen gaan we hergebruiken waar nog bijgemetseld moet worden (zoals roosters die we dicht gaan maken).

In de vakantie hebben we met z’n tweetjes de achtergevel gesloopt. Een letterlijke doorbraak! Vervolgens natuurlijk weer veel puin naar het stort gebracht. We worden al herkend.

De stalen balken zijn geplaatst en het metselwerk van de betonblokken is klaar! DUS zijn we begonnen aan het dak 🤩 De houten dakbalken liggen nu, de rest van het dak volgt snel.

En natuurlijk waren wij nooit zo opgeschoten zonder alle hulp 🙏🏼 Volgende keer heeft ons huis een dak, een boeiboord en zijn de bakstenen gemetseld. Ik kan niet wachten!

Kun je nog herinneren dat het er 9 maanden geleden zo uitzag? ⬇️😅

Advertentie

Een gedachte over “Klusweek 35: voortgang aanbouw

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: